What's new

Welcome to CyberDark

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Parrot OS nədir ?

ph03n1x

ph03n1x

User
Reaction score
1
Ümumiyyətlə. Parrot, Kali 2-si də 1 qəpiklik bir şey deyil ciddiyəm. Sadəcə böyük firmaların oyunduur çıxarıblar. Hər kəs öz sistemini özü qurmalıdır.

Zen1n.

Zen1n.

VIP BRONZE
Reaction score
298
Ümumiyyətlə. Parrot, Kali 2-si də 1 qəpiklik bir şey deyil ciddiyəm. Sadəcə böyük firmaların oyunduur çıxarıblar. Hər kəs öz sistemini özü qurmalıdır.
əlbəttə ama mən hackinglə və ya developinglə məşgul olacamsa niyə əməliyyat sistemi yazıb vaxtımı sərf edimki linux versiyaları varda

ph03n1x

ph03n1x

User
Reaction score
1
əlbəttə ama mən hackinglə və ya developinglə məşgul olacamsa niyə əməliyyat sistemi yazıb vaxtımı sərf edimki linux versiyaları varda
Quracaqsan Arch, Fedora, Ubuntu bu 3'ündən birini lazım olan proqramları istifadə edəcəksən. Nəyə lazımdı 5000 dənə tool ki mən bunların 10'nu istifadə edirəm. Bilmirəm bunu kim yükləyib, hara nə ötürür.

Red Bith

Red Bith 

Moderator
Active User
Reaction score
388
+1 . Hər kali quran "hacker" sayır özünü. Mən 3-4 vm istifadə edirəm 1-2si un=bundtudu 1 i kalidi. Digəri Pardustu. Onlarda KDE di . yeniden masaüstü ortamı qururam.

ph03n1x

ph03n1x

User
Reaction score
1
+1 . Hər kali quran "hacker" sayır özünü. Mən 3-4 vm istifadə edirəm 1-2si un=bundtudu 1 i kalidi. Digəri Pardustu. Onlarda KDE di . yeniden masaüstü ortamı qururam.
sebebin bilmirem amma KDE istifade edenmirem. Gozeldir, yaxsidir. Amma men gnome sevirem