Red Bith
Moderator
Active User
S.a dostlar, Mən Red Bith, mektebden evvelki son postu atram,
Deməli mövzumuz: GİT BASH.
GİT bashdan WINDOWS TERMINALI DAXİL, visual studio code da daxil istifadə etmək olar! Postu hər kəsə açıq paylaşacam like falan lazım olmayacaq .
Birdəfəlik giti qurmaq üçün : --- (SADƏCƏ LİNKƏ BASMAQ KİFAYƏTDİR) https://github.com/git-for-windows/git/releases/download/v2.42.0.windows.2/Git-2.42.0.2-64-bit.exe
QURULUMDA FİLE YERLƏRİNİ DƏYİŞMƏYİN!!!!!
Cihazınlz 32 bitdisə deyərsiz link verərəm.
Windows terminalında: windows+r ya bas,
bunu yapışdır: "C:\Program Files\Git\bin\bash.exe"
Bitdi, artıq bash olaraq istifadə edə bilərsiniz!
VS CODE: Deməli qurulumda next next deyə deyə gəlirsiz, AMMA VƏ LAKİN bir seçim ekranı gelir, default git editor zar deyr erinirem deqiq yazmağa ORDAN VİSUAL STUDİO CODE Nİ SEÇİN! yada hansı editordusa,
Ondan sora VS codeni açın.
EYNİ ANDA BASIN: ctrl+shift+p
Açılan yerdə Terminal: Select default profile yazın!
Git bashi seçin! SONDA BİR ADDIM QALIR!: aşağıda terminalımn göründüyü yerdə + un yanındaki oxaa basın! aşağını göstərən, Ordan Git bashi yada bash i seçin.
Bir addım qaldı!!!!! RED BİTHİ İZLƏMƏYƏ AL
Deməli mövzumuz: GİT BASH.
GİT bashdan WINDOWS TERMINALI DAXİL, visual studio code da daxil istifadə etmək olar! Postu hər kəsə açıq paylaşacam like falan lazım olmayacaq .
Birdəfəlik giti qurmaq üçün : --- (SADƏCƏ LİNKƏ BASMAQ KİFAYƏTDİR) https://github.com/git-for-windows/git/releases/download/v2.42.0.windows.2/Git-2.42.0.2-64-bit.exe
QURULUMDA FİLE YERLƏRİNİ DƏYİŞMƏYİN!!!!!
Cihazınlz 32 bitdisə deyərsiz link verərəm.
Windows terminalında: windows+r ya bas,
bunu yapışdır: "C:\Program Files\Git\bin\bash.exe"
Bitdi, artıq bash olaraq istifadə edə bilərsiniz!
VS CODE: Deməli qurulumda next next deyə deyə gəlirsiz, AMMA VƏ LAKİN bir seçim ekranı gelir, default git editor zar deyr erinirem deqiq yazmağa ORDAN VİSUAL STUDİO CODE Nİ SEÇİN! yada hansı editordusa,
Ondan sora VS codeni açın.
EYNİ ANDA BASIN: ctrl+shift+p
Açılan yerdə Terminal: Select default profile yazın!
Git bashi seçin! SONDA BİR ADDIM QALIR!: aşağıda terminalımn göründüyü yerdə + un yanındaki oxaa basın! aşağını göstərən, Ordan Git bashi yada bash i seçin.
Bir addım qaldı!!!!! RED BİTHİ İZLƏMƏYƏ AL